32ο Πανελλήνιο Συνέδριο | Ημέρες Παθολογίας 2024

Χαιρετισμός Προέδρων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας καλωσορίζουμε στο 32ο Έτος «Ημέρες Παθολογίας 2024: Διλήμματα στην Κλινική Παθολογία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στις 4 με 6 Απριλίου 2024, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Γ΄ Παθολογική Κλινική και Ομώνυμο Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Για περισσότερα από 30 έτη, οι «Ημέρες Παθολογίας» αποτελούν μία σταθερή και σημαντική επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική εκδήλωση στο πεδίο της Παθολογίας. Το συνέδριο απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους ιατρούς, σε φοιτητές ιατρικής καθώς και σε επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων, που ασχολούνται με τη φροντίδα παθολογικών ασθενών τόσο στην πρωτοβάθμια υγεία, όσο και στο νοσοκομειακό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων της Παθολογίας με εστίαση στις διαγνωστικές και θεραπευτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παθολογικές ειδικότητες. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη συζήτηση με συναφείς ειδικότητες και στην παρουσίαση των εξελίξεων και της επικαιροποιημένης γνώσης στην Παθολογία. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και κλινικά φροντιστήρια με διαδραστικό χαρακτήρα, με αντικείμενο την παρουσίαση κλινικών περιπτώσεων καθώς και των
σύγχρονων κατευθυντήριων οδηγιών στην υπέρταση και στις λοιμώξεις.

Με αυτά τα δεδομένα, το συνέδριο συνεχίζει το δυναμικό του χαρακτήρα με συμμετοχή καταξιωμένων και διακεκριμένων επιστημόνων από όλες τις ειδικότητες της Παθολογίας, με κοινό στόχο τον εμπλουτισμό της γνώσης. Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εργασίες του συνεδρίου και σας καλωσορίζουμε σε μία εποικοδομητική επιστημονική συνάντηση.

Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου,

website συνεδρίου: medicinedays2024.welcometravel.gr