Δωρεές

Δώσε Δύναμη

Στήριξε βασικούς τομείς της προσπάθειάς μας, όπως η επιτάχυνση του ρυθμού της έρευνας για τις θωρακικές κακοήθειες και χρηματοδότησε την προσπάθεια αλλαγής της Καρκίνου Πνεύμονα.

Φώτισε την ελπίδα μέσω της έρευνας.

Κάθε βοήθεια είναι σημαντική.

Με τη δική σου θα πάμε πιο μακριά.

Στήριξε την προσπάθεια μας όπως επιθυμείς

Επίλεξε το ποσό που θέλεις να δωρίσεις

Δες την προσφορά σου να ανθίζει

Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές μιας απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, πολλοί άνθρωποι μετατρέπουν τη μεγάλη τους λύπη σε ελπίδα φωτός για τον συνάνθρωπό τους που παλεύει για ζωή, κάνοντας μια δωρεά εις μνήμην του εκλιπόντος. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια δωρεά εις μνήμην ενός αγαπημένου σας, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να πραγματώσετε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία και δείτε το δέντρο μας να παίρνει ζωή.

Στήριξε την Έρευνα

Οι άνθρωποι που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του πνεύμονα αποκτούν ελπίδα χάρη στις βελτιωμένες θεραπευτικές επιλογές που προκύπτουν από τις επιστημονικές εξελίξεις.Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να χρηματοδοτήσουμε τον επόμενο γύρο ερευνών και τα καινοτόμα έργα τους. Παρά το γεγονός ότι ο Καρκίνος Πνεύμονα είναι η κύρια αιτία θανάτου από κακοήθεια παγκοσμίως, λαμβάνει πολύ λιγότερη κρατική χρηματοδότηση για την έρευνα από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος καρκίνος, επομένως η υποστήριξη σας είναι ζωτικής σημασίας. Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να βοηθήσετε εδώ

Ομαδικές Δωρεές

Τι είναι η δωρεά σε είδος; Είναι ένα μη χρηματικό δώρο προς ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων αγαθών, υπηρεσιών, χρόνου και εμπειρογνωμοσύνης. Ιδιώτες, εταιρείες και επιχειρήσεις όταν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε δωρεές σε είδος, βοηθούν στη μείωση των λειτουργικών μας εξόδων και ενισχύουν αποτελεσματικώς τις προσπάθειες μας. Είναι άκρως ενθαρρυντικό ότι πλήθος εταιρειών του επιχειρηματικού κόσμου τα τελευταία χρόνια λειτουργούν ως ενεργά μέλη των τοπικών κοινοτήτων και της ευρύτερης κοινωνίας, υλοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις μέσω του ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας εθελοντική εργασία αλλά και ομαδική οικονομική υποστήριξη. Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς κι εσύ να συμβάλεις έμπρακτα στην αλλαγή της φυσικής πορείας του Καρκίνου Πνεύμονα

Εθελοντισμός

Το να βοηθάς άλλους σε ώρα ανάγκης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνδεθείς με την κοινότητά σου, να συμβάλλεις στο κοινωνικό σύνολο προσφέροντας τον χρόνο σου και το ενδιαφέρον σου αφιλοκερδώς. Ο εθελοντισμός έχει αντίκτυπο σε όλους τους εμπλεκόμενους και είναι μια προσπάθεια με πολυάριθμα οφέλη. Το μεγαλύτερο όφελος του εθελοντισμού είναι ο λόγος που τον επιλέγουμε: για την αλλαγή, για τη διαφορά. Σε όποιον τομέα και αν προσφέρεις εθελοντική εργασία, επηρεάζεται η ζωή σου, η ζωή εκείνων με τους οποίους συνεργάζεσαι και η ζωή εκείνων που επωφελούνται από τις προσπάθειες σου.