Συνέδριο Κλινικής και Μεταφραστικής Ογκολογίας | 16-19 Νοεμβρίου 2023 Ηράκλειο Κρήτης

#elekapinconference

Στο πλαίσιο των δράσεων για το Νοέμβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, ο έγκριτος επιστήμονας Richard Lee θα βρεθεί στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Συνέδριο Κλινικής και Μεταφραστικής Ογκολογίας,  για να εκφωνήσει σχετική ομιλία με τίτλο “Τransforming early lung cancer diagnosis”.

Είτε διαδικτυακά εδώ, είτε δια ζώσης στο Αquila Atlantis Hotel, παρακολουθήστε τον την Πέμπτη 16/11/2023 στις 16.00.

Την ομιλία συντονίζουν οι  Γεωργία Χαρδαβέλλα και Ιωάννα Τσιλιγιάννη, για μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις προκλήσεις και τα εμπόδια στην έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα, καθώς και τις λύσεις που προτείνονται για τη βέλτιστη και ολιστική αντιμετώπιση της νόσου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

 

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το Συνέδριο Κλινικής και Μεταφραστικής Ογκολογίας θα πραγματοποιηθεί από 16-19 Νοεμβρίου 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ζητούμενο της διοργάνωσής του είναι ο δημιουργικός διάλογος που αφορά στο πώς κατανοούμε τη νέα ογκολογική γνώση και πώς ενσωματώνουμε τις νέες τεχνολογίες στην πρακτική μας. Ευελπιστούμε ο διάλογος να γίνεται άσκηση καλής ιατρικής στην κλινική καθημερινότητά μας και να ενδυναμώνει τη σχέση γιατρού / ασθενούς.

Με τη φιλοδοξία η διοργάνωσή του να αφήνει ισχυρό αποτύπωμα στο έργο όλων των συμμετεχόντων σας καλούμε να το παρακολουθήσετε, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου

Δημήτριος Μαυρουδής
Καθηγητής Παθολογικής Ογκολογίας
Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης